Κανονισμός λειτουργίας της Σχολής

 1. Η σχολή ιδρύθηκε μετά από έγκριση του Υπουργείου Πολιτισμού και λειτουργεί σύμφωνα με τον παρόντα κανονισμό, στην οδό Περγάμου, στην περιοχή του Συνοικισμού, στη Λιβαδειά.
 2. Η σχολή λειτουργεί από 1η Οκτώβρη έως 30 Ιούνη και ακολουθεί όλες τις σχολικές γιορτές και αργίες, όπως ορίζει το Υπουργείο Παιδείας. (Σε έκτακτες περιπτώσεις επιδείξεων, εκδηλώσεων, προβών ή εξετάσεων, παραδίδονται μαθήματα και σε ημέρες αργίας, μετά από συνεννόηση με τους μαθητές).
 3. Tα δίδακτρα κάθε μήνα προπληρώνονται στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Σε περίπτωση προσωρινής διακοπής των μαθημάτων, για οποιοδήποτε λόγο, οι μαθητές δεν απαλλάσσονται από την καταβολή των διδάκτρων για το χρόνο της διακοπής. Μόνο αναχώρηση από τη σχολή δικαιολογεί διακοπή πληρωμής.
 4. Εάν ο μαθητής απουσιάσει για περισσότερο από ένα μήνα οφείλει να το δηλώσει στη διεύθυνση της σχολής.
 5. Η σχολή ανοίγει 30 λεπτά πριν από την έναρξη του πρώτου μαθήματος και κλείνει 30 λεπτά μετά το τέλος του τελευταίου.
 6. Οι μαθητές πρέπει να έρχονται για το μάθημα τους τουλάχιστον 10 λεπτά νωρίτερα, χωρίς τιμαλφή και άλλα αξεσουάρ, με την ανάλογη στολή της τάξης που παρακολουθούν και που καθορίζεται κατά την έναρξη της σχολικής περιόδου από τη διεύθυνση της σχολής.
 7. Παρακαλούμε τους γονείς να παραλαμβάνουν τα παιδιά τους μέσα από το χώρο της σχολής.
 8. Διατηρούμε καθαρά τα αποδυτήρια και τους υπόλοιπους κοινόχρηστους χώρους.
 9. Οι μαθητές δηλώνουν το σύνολο των μαθημάτων της κάθε εβδομάδας και τις ώρες τους κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς και δεν μπορούν να τις αλλάξουν παρά μόνο μετά από συνεννόηση με τους καθηγητές της σχολής και τη διεύθυνση. Σε περίπτωση που θέλουν να αυξήσουν ή να μειώσουν τις ώρες παρακολούθησης οφείλουν να το δηλώσουν και η νέα παρακολούθηση θα αρχίσει από τον επόμενο μήνα.
 10. Ο μαθητής που χάνει ένα ή περισσότερα μαθήματα μπορεί να αναπληρώσει μόνο με την άδεια της διεύθυνσης και εφ’ όσον είναι αυτό εφικτό.
 11. Μεταφορά μαθητών σε πιο προχωρημένη τάξη γίνεται μόνο ύστερα από πρόταση των καθηγητών της σχολής και κατά τους πρώτους μήνες της σχολικής χρονιάς.
 12. Παρακαλούμε οι γονείς να ζητούν πληροφορίες από τους καθηγητές της σχολής για την πρόοδο των παιδιών τους και να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις της σχολής.
 13. Οι μαθητές ή οι γονείς τους παρακαλούνται να ενημερώνουν τη διεύθυνση ή τους καθηγητές τους εάν υπάρχει κάποια σοβαρή ορθοπεδική πάθηση.
 14. Οι γονείς δε μπορούν να παρακολουθούν τα μαθήματα, παρά μόνο μετά από άδεια. Θα υπάρχουν «ανοιχτά μαθήματα» κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.
 15. Οι μαθητές οι οποίοι θα πάρουν μέρους σε εξετάσεις της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού (R.A.D) στο κλασικό μπαλέτο θα επιλεγούν από τους καθηγητές της σχολής βάσει των προσόντων τους και μετά από 10μηνη συνεχή και συνεπή φοίτηση στη σχολή.
  Το ίδιο ισχύει και για τις εξετάσεις στο Μοντέρνο Χορό (I.S.T.D.) Αγγλικό σύστημα χορού, επίσης ή για οποιοδήποτε είδος εξετάσεων άλλου συστήματος που ακολουθεί η σχολή με σκοπό την απόκτηση των σχετικών διπλωμάτων.
  · Οι μαθητές επιβαρύνονται με τα ανάλογα εξέταστρα.
  · Οι εξετάσεις δεν είναι υποχρεωτικές.
 16. Παρακαλούμε τους μαθητές μην αφήνουν χρήματα και είδη αξίας, παρά μόνο στο γραφείο ή να τα παίρνουν μαζί τους στην αίθουσα. Για τυχόν απώλειες η σχολή δε φέρει καμία ευθύνη.
 17. Απαγορεύεται το κάπνισμα μέσα στη σχολή. Είναι προϋπόθεση υγείας και ζήτημα σεβασμού προς αυτούς που δεν καπνίζουν.
 18. Παρακαλούμε για κάθε σας πρόβλημα ή παράπονο να απευθύνεστε στη διεύθυνση και να μη ξεχνάτε πως η στενή συνεργασία γονιών, μαθητών και καθηγητών έχουν πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα για το μαθητή και κάνουν τη λειτουργία της σχολής πληρέστερη και αποδοτικότερη.
 • σχολή χορού Άννα Αθανασιάδου αναγνωρισμένη από το κράτος
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ